Papa Balla

Papa Balla
Papa Balla

Papa Balla

Biografia

Mediador Social Intercultural format en Dret i Belles arts amb Màster en Migració Internacional per la Universitat de València. Tècnic de Projectes per a diverses ONGs i Director d’Oxfam Intermón Castelló en 2007. He treballat en despatxos d’advocats d’estrangeria a València. Com cibervoluntario, vaig col·laborar durant anys per a minimitzar la bretxa digital en diversos centres de persones majors en la Comunitat Valenciana. Sóc traductor voluntari d’Inglés, Castellà i Francés per a diverses organitzacions internacionals. Com a fotògraf he muntat exposicions sobre temàtica social a Espanya i Suïssa. Participe com a activista de moviments socials en diverses iniciatives per la defensa dels Drets Humans.

https://www.linkedin.com/in/papa-balla-ndong-b02ab518/

Motivació

Animat per un espai polític acte gestionat per les bases, em sent estimulat per a construir alternatives davant les desigualtats i incentivat a reforçar l’avaluació de polítiques més justes com a instrument d’igualtat.

Vaig decidir sumar-me a la candidatura “Movem València” perquè crec que sosté el millor projecte polític per a Podem València, amb la il·lusió de fer-ho decisiu en el procés de canvi polític que necessita Espanya.