Maria Pilar Martí

Maria Pilar Martí
Maria Pilar Martí

Maria Pilar Martí

Biografia

Economista per la Universitat de València. Professionalment he desenvolupat diferents treballs de gestió econòmica, com a Administradora de Finques, Directora Financera i actualment com a Assessora Fiscal i Comptable. Vaig participar en la formació de l’espai municipalista València en Comú, on actualment exercisc el càrrec de Tresorera i he sigut electa per al seu Mesa de Coordinació.

Sóc feminista, i participe activament en la Coordinadora Feminista de València, en Alerta Feminista, i en altres iniciatives del moviment feminista. He col·laborat activament en l’eix de Feminisme de València en Comú i col·labore en el cercle de Feminismes-LGTGI de Podemos.

També estic vinculada a altres moviments socials i ciutadans de València (antirrepresivo, contra el racisme) i vaig participar activament en el 15M.


Motivació

He viscut des del naixement el projecte de Podemos, i els motius que m’han impulsat a presentar la meua candidatura és perquè considere que Podem València necessita un nou impuls, i que hem de buscar com donar exemple de democràcia participativa, responsabilitat i transparència. Crec que hem de tindre com a objectiu principal els pròxims mesos atraure persones, i ciutadans i ciutadanes diverses, i acostar i acostar-nos a diferents moviments socials que han lluitat i continuen lluitant pels nostres drets, per la transformació de la nostra ciutat de València, per millorar la qualitat de vida de la ciutadania així com la dignitat de totes i tots.

Diàriament viu dels problemes que afecten a València, i opine que la ciutat i el municipalismo és un espai molt adequat per a construir alternatives i experiències, i aconseguir consensos i acords ciutadans que ens permeten donar passos cap al canvi social. En aquest moment no podem permetre que les polítiques i els polítics continuen formant una classe a part i continuen dictant les normes en funció dels seus interessos i els dels seus clients. Necessitem una organització popular i ciutadana com la nostra, però crec que hem de ser més fortes i vull col·laborar a aconseguir-ho.