Ainhoa Alberola

Ainhoa Alberola
Ainhoa Alberola

Ainhoa Alberola

Biografía

Tinc 25 anys i vaig nàixer al Port de Sagunt (Camp de Morvedre). Sóc Graduada en Publicitat i Relacions Públiques i en Periodisme per la Universitat Jaume I i Màster en Ètica i Democràcia (UJI-UV). En l’actualitat treballe en l`àmbit de la comunicació especialitzada en disseny gràfic.

Vaig començar la meua militància en el moviment estudiantil i he sigut representant del estudiantat en diferents òrgans de la universitat. He participat en projectes de comunicació per al canvi social i he col·laborat amb diversos mitjans de comunicació alternativa, tant en premsa com en ràdio. En l’actualitat participe activament en el moviment feminista i en Podem a nivell municipal i autonòmic.


Motivación

Tenim una cita molt important en 2019 quan haurem de revalidar la confiança posada en els actors del canvi, que en diferents punts de la geografia i entre ells València, van omplir d’il·lusió les urnes. Però molt abans tenim una labor si cap més important, que és portar polítiques valentes als plens del nostre Ajuntament. Podem ha de ser protagonista en les grans decisions de la ciutat i ha de ser-ho des d’ara, marcant l’agenda en qüestions com l’especulació immobiliària o millora dels serveis socials i fent que València siga una ciutat que cuide a les persones i no les expulse dels seus barris.

Vull un Podem que tinga molt a dir en 2019 però sobretot, un Podem que seguisca fent ciutat, barri a barri.